Een Travellerspoint blog

Managua

27/04/2012 - 29/04/2012

Voila,

Zoals eerder gezegd is reizen een beetje wachten en dat is hier alweer eens duidelijk geworden.
We kwamen gisterenmorgen om 9u dus aan, in de luchthaven van Managua voor onze directe vlucht naar de Corn Islands maar zo direct is deze vlucht dus niet geworden want onze reservatie was verloren gegaan en er was pas een vlucht 2 dagen later. Morgenvroeg dus.
We zijn dus verplicht om 2 nachtjes in de gevaarlijkste hoofstad, van de volledig reis, te verblijven. Nu is dit wel geen ramp gebleken want we hebben een veilige wijk uitgekozen en betalen iets meer voor een uiterst goed hostel met zwembad. Kwestie van onze kleine tegenslag toch nog aangenaam te doorstaan. Ook hebben we gisteren onze eerste 3D-film gezien en toegegeven wij, en vooral Thijs dan, zijn ietwat conservatief maar we vinden er maar niks aan! We hebben trouwens Titanic gekeken in 3D. Wel nog eens grappig!
Vandaag zullen we alweer een luilekker dagje doorbrengen en straks mag Thijs de film kiezen! Het zal Contraband worden want ons Veerleke meenemen naar The Avengers is wat overdreven. Morgenvroeg zullen we dan om 5 uur weer paraat staan op de luchthaven om naar onze laatste eilanden van de vakantie te vliegen!

Groetjes,

Veerle en Thijs

Geplaatst door VeerleThijs 11:18 Gearchiveerd in Nicaragua

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Nog 20 dagen.

door Felixensimone

Dank u, we weten het! :-)

door VeerleThijs

Wij kijken in elk geval al uit naar jullie terugkomst!!!! geniet er daar nog maar dik van!!! tot volgende week :) dikke bees

door lieze locus

Dag Veerle en Thijs,
Jullie laatste week gaat in,begin maar stilaan de knop om te draaien want het verschil zal groot zijn en jullie zullen de eerste dagen zeker moeten wennen aan het,totaal ander, leventje in Belgiê.
Geniet ondertussen toch nog maar voluit van jullie laatste heerlijke dagen in Amerika.
Wat een prachtig avontuur dat jullie beleefd hebben,bewaar het maar goed voor altijd.
Tot volgende week! Yo

door Yovekens

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint