Een Travellerspoint blog

Bocas del Toro

28/03/2012 - 30/03/2012

We zijn dus uit Santa Catalina vertrokken richting David.
In David hebben we één nacht geslapen en daar hebben we eigenlijk enkel onze blog een beetje up to date gehouden. We sliepen daar in een zalig hostel en ze hadden een tamme toekan!

De tamme Toekan.

De tamme Toekan.We hebben daar kennis gemaakt met een oud AA-koppel, alhoewel ze niet echt anoniem wouden blijven maar voortdurend bij ons kwamen zitten om dan met een zware alcoholgeur in de mond de overschot van hun blauwe kaas aan te bieden! Goor! De dag erna zijn we doorgerezen naar Bocas Del Toro.

Bocas is prachtig gelegen.

Bocas is prachtig gelegen.

Bocas Del Toro is de hoofdstad van een eilandengroep voor de Caraibische kust van Panama. Prachtig en goed voorzien voor honderden toeristen. Je kan er surfen, duiken, snorkelen, grote wandelingen maken of gewoon relaksen op het strand. Een ideale bestemming voor als je een korte reis hebt geboekt naar Panama. Maar spijtig genoeg niet echt een plaatsje waar wij ons hart verloren zijn.
Toegegeven we hadden ook geen zin om al de bovenstaande activiteiten te doen aangezien we deze juist gedaan hebben en in Bocas Del Toro zijn deze activiteiten ook iets duurder dan in de rest van het land. De watertaxi, die ons naar en van het eiland bracht, was een soort speedboot en was een veel leukere ervaring dan de laatste boot die we genomen hebben. Het deed een beetje denken aan onze vakanties bij Fabrice in Frankrijk.

Uitzicht op Bocas.

Uitzicht op Bocas.

We genoten wel van het stadje, het eten, het uitzicht en de Caraibische sfeer maar besloten toch de volgende dag al door te reizen naar een eco-hostel in het midden van de "jungle", zoals zij het noemden.

Geplaatst door VeerleThijs 9:20 Gearchiveerd in Panama

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint